Πληρωνόμαστε για τα πειράματα;

Βεβαίως. Το ακριβές ποσό εξαρτάται από την απόδοση σας κατά την διάρκεια του πειράματος. Πέραν αυτού, για πειράματα στο εργαστήριο, κάθε συμμετέχων που έρχεται στην ώρα του λαμβάνει 3 ευρώ. Για διαδικτυακά πειράματα, κάθε συμμετέχων που εμφανίζεται εγκαίρως (και συμπληρώνει τα υποχρεωτικά πεδία) λαμβάνει τουλάχιστον 1 ευρώ.

Πώς πληρωνόμαστε;

Στα διαδικτυακά πειράματα πληρώνεστε κανονικά μέσω του pay a friend της Eurobank, χωρίς να χρειάζετε να δούμε τον αριθμό λογαριασμού σας, μονο με τον αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Αν προτιμάτε μπορείτε να πληρωθείτε με paypal, έμβασμα, ή μετρητοίς από γραφείο στο κέντρο της Αθήνας (στο Μουσείο) με το οποίο συνεργαζόμαστε. Σε αυτή την περίπτωση, στείλτε μας ένα μέηλ με το που συμμετάσχετε στην έρευνα.

Για ταχύτερη εξυπηρέτηση επιλέξτε στο προφίλ σας τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε.

Χρειάζονται ειδικές γνώσεις; Μαθηματικά; Οικονομικά;

Όχι, φτάνει να μπορείτε να χειριστείτε υπολογιστή και να κάνετε κάποιες επιλογές σε μια ιστοσελίδα, με πληκτρολόγιο/ποντίκι.

Ποιός μπορεί να εγγραφεί;

Όποιος θέλει! Δεχόμαστε κάθε άτομο που μπορεί να διαβάσει ελληνικά.

Για εργαστηριακά πειράματα θα χρειάζεται να έρθετε αυτοπροσώπως στο εργαστήριο, του οποίου η τοποθεσία θα αναγράφεται σαφώς στην πρόσκληση.

Τα διαδικτυακά πειράματα γίνονται από όπου θέλετε, φτάνει να έχετε επαρκώς ισχυρή σύνδεση στο διαδίκτυο (προτείνουμε 5 Mbps και άνω).

Να βάλω ψεύτικες πληρφορίες όταν εγγράφομαι;

Απολύτως ξεκάθαρα όχι.

Οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για την επιστημονική ακρίβεια της έρευνας, ψευδής δήλωση προκαλεί πολλά προβλήματα.

Αν δεν φτάνει αυτό, όταν διαπιστώνουμε ψευδή στοιχεία δεν επιτρέπουμε συμμετοχή σε κανένα μελλοντικό πείραμα. Αν δεν θέλετε να δώσετε κάποιο στοιχείο, απλά μην το δώσετε, γνωρίζοντας όμως ότι ίσως επηρεαστεί η πιθανότητα πρόσκλησης (κάποια πειράματα αναζητούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά).

Να πω σε φίλους μου να εγγραφούν;

Φυσικά! Όσο περισσότεροι εγγράφονται στην πλατφόρμα τόσο πιο χρήσιμη είναι για την ερευνητική κοινότητα, τόσο περισσότερο κονδύλια θα υπάρχουν για έρευνες, δηλαδή για εσάς!

Ποιός τρέχει κάθε έρευνα/πείραμα;

Πρόκειται για αρκετές, διαφορετικές ερευνητικές ομάδες. Αλλά δεν έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας, σας καλούμε εμείς εκ μέρους τους κάθε φορά και συμμετέχετε αν θέλετε. Θα βλέπετε τις πληροφορίες που δίνουν για την κάθε έρευνα και μπορείτε πάντα να αρνηθείτε την συμμετοχή.

elGreek