1.   Η άποψή σου μετράει!

Το paignia.net σέβεται την άποψη των μελών του! Για αυτό και μας ενδιαφέρει να έχουμε τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό συμμετεχόντων στις έρευνές μας. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται βήμα σε όλες τις προσεγγίσεις που αφορούν σε ένα συγκεκριμένο θέμα!

2.   Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος!

Στο paignia.net πιστεύουμε πραγματικά πως ο χρόνος σου είναι πολύτιμος! Έτσι, είμαστε η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα διαδικτυακών ερευνών επί πληρωμή! Τα κέρδη, ανάλογα με την έρευνα, κυμαίνονται μεταξύ 5 και 8 Ευρώ ανά ώρα, ενώ σε ορισμένες έρευνες μπορεί να φτάσουν μέχρι και το ποσό των 200 Ευρώ!

3.   Τα προσωπικά σου δεδομένα είναι σημαντικά!

Τα προσωπικά σου δεδομένα είναι διπλά κρυπτογραφημένα, εξασφαλίζοντας έτσι πλήρη ανωνυμία στις έρευνες! Η συμμετοχή σου σε κάθε έρευνα γίνεται με έναν μοναδικό κρυπτογραφημένο κωδικό ο οποίος σου αποστέλλεται με e-mail.

4.   Βοηθάς ουσιαστικά την επιστημονική έρευνα!

Μέσα από την συμμετοχή σου στις έρευνές μας βοηθάς ουσιαστικά την επιστημονική πρόοδο στις κοινωνικές επιστήμες. Πρόκειται για ένα κλάδο σχετικά καινόυργιο διεθνώς που προσπαθεί να προσφέρει δεδομένα σε ατομικό επίπεδο για την επαλήθευση των θεωριών. Πέρα από αυτό φροντίζεις και για την ενσωμάτωση δικών σου χαρακτηριστικών και συμπεριφοράς στα συμπεράσματα της επιστημονικής έρευνας!

5.   Περνάς δημιουργικά τον χρόνο σου!

Εκτός από την χρησιμότητά τους, οι έρευνες του paignia.net είναι φτιαγμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να σου δίνουν την δυνατότητα να περνάς δημιουργικά τον χρόνο σου! Αποτελούνται συχνά από ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και σύντομες δοκιμασίες, ενώ η διάρκειά τους κυμαίνεται ανάλογα με το θέμα.

6.   Διαλέγεις την μέθοδο με την οποία επιθυμείς να πληρωθείς!

Το paignia.net είναι η μόνη πλατφόρμα διαδικτυακών, επιστημονικών ερευνών η οποία έχει ενσωματώσει στην υπάρχουσα τεχνολογία για την καταβολή των κερδών των μελών της. Πιο συγκεκριμένα, το κάθε μέλος έχει την δυνατότητα επιλογής μεταξύ των παρακάτω τρόπων πληρωμής:

  • Μέσω κινητού τηλεφώνου με την υπηρεσία Pay a Friend (PaF) της Eurobank
  • Μέσω PayPal
  • Mέσω Revolut
  • Με μετρητά

7.   Άμεση καταβολή των κερδών σου!

Το paignia.net δεσμεύεται να καταβάλει τα κέρδη σου με τον τρόπο πληρωμής που έχεις επιλέξει! Η πλειονότητα των πληρωμών πραγματοποιείται εντός λίγων ημερών από την ολοκλήρωση των ερευνών!

8.   Διαφανείς διαδικασίες πληρωμής!

Όλες οι διαδικασίες στο paignia.net είναι απολύτως διαφανείς! Δεν υπάρχουν μικρά γράμματα και αστερίσκοι σε κανένα σημείο των ερευνών μας! Σε περίπτωση που προβλέπονται πληρωμές προς τρίτους (πχ φιλανθρωπικές οργανώσεις), οι αποδείξεις για την κάθε πληρωμή και το σύνολο των στοιχείων για κάθε έρευνά είναι στην διάθεση των μελών! Βλέπε π.χ. πρόσφατη έρευνα εδώ.

9.   Διαγωνισμοί και προσφορές με έξτρα κέρδη!

Το paignia.net διοργανώνει διαγωνισμούς και προσφορές μέσα από τις οποίες τα μέλη του μπορούν να προσκομίζουν επιπλέον κέρδη! Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βασικό μας μέλημα είναι η ανάπτυξη της πλατφορμάς και η συμμετοχή ικανοποιημένων χρηστών!

10.  Ενισχύεις μια ελληνική πρωτοβουλία!

To paignia.net είναι μια αποκλειστικά ελληνική πρωτοβουλία! Όλοι οι συμμετέχοντες είναι κάτοικοι Ελλάδος, ενώ οι έρευνες αφορούν στην ελληνική πραγματικότητα.

elGreek